Lieve volgers,

Zaterdag 28 januari 2017 speelde DVV ’09 1 zijn eerste competitiewedstrijd van dit jaar tegen MSV en AV Flakkee 1. Een benefietwedstrijd welke georganiseerd werd voor de stichting, wat een fantastisch initiatief! Daarvoor zeker een bedankje voor de initiatiefnemers Dennis van der Velde, Robert de Jong, Sander Verseveld en John Breur. Verder niet te vergeten alle vrijwilligers van voetbalvereniging DVV’09 heel hartelijk bedankt.

Voorafgaand aan de wedstrijd konden de bezoekers een vrijwillige entree doneren en tijdens en na de wedstrijd vond een loterij plaats waarvan de gehele opbrengst naar de stichting is gegaan! Voor de loterij had menig bedrijvigheid van Flakkee van zich laten horen en voor een waar prijzenslag gezorgd! Ook hiervoor draagt de stichting u een heel warm hart toe, dank.

De prijzen waren onder andere;
– 10 vrijkaartjes voor Zwemcomplex ’t Zuiderdiep
– drankpakket van Slijterij De Molen
– tegoedbonnen van Ambachtelijke Slagerij van Zuidland
– tegoedbonnen van Unito Sports
– tegoedbonnen van Snackbar Maarten
– tegoedbonnen van SA Sport
– AEG stofzuiger van Electro World van der Heijden
– tegoedbonnen van Brasserie ’t Vingerling
– kippannetje van Auke Wagenaar
– gratis APK van Auto Bakker Dirksland
– LG Soundbar en meer van Expert van der Groef

D-Sign Signing & Reclame sponsorde drie mooie reclameborden.

Het is bijna niet te geloven, het eindbedrag is €3091,72,- . Iedereen ontzettend bedankt voor de bijdrage, het enthousiasme en de aanwezigheid. De stichting is u allen heel dankbaar dat dit heeft plaatsgevonden en hierdoor een geweldig bedrag is binnengehaald.

“Nothing is impossible, it just hasn’t been done yet”